We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.

Leiderschap, cultuur: "Dat ben jij".

Diepgaand leren wat leiderschap voor jouw kan zijn

Even de tijd stil zetten en opnieuw beginnen. Opnieuw beginnen met hernieuwde energie en hernieuwde inzichten. Dit alles rondom het thema leiderschap. Op een inspirerende locatie in Nederland.
Kortom wil jij weten wat The Art of Leadership is?

In 2023 organiseert uātēs een inspirerend programma op een bijzondere locatie. Voor unieke mensen die hun unieke leiderschap willen ontwikkelen. Door samen met anderen op zoek te gaan naar het leiderschap wat we allemaal in ons dragen.

Voor mensen die de nodige kennis en ervaring hebben opgedaan. En die voelen dat er meer is, maar dat je dat niet uit een boekje haalt. Voor mensen die zowel willen leren als anderen iets mee willen geven. Die op een gelijkwaardig niveau met hun kundige en professionele begeleiders met het thema leiderschap aan de slag willen gaan.

Voor mensen die het ware, het schone en het goede zoeken in zichzelf en in hun omgeving.  En die weten dat je nooit genoeg in jezelf kunt investeren om daarmee belangrijk te zijn voor anderen.
Groeien op het grensvlak.

Op maandagmorgen reis je naar het zuiden van Nederland om daar in alle rust en ruimte te onthaasten en tot jezelf komen. We beginnen maandag met een gezamenlijke lunch.  Na de lunch op vrijdag vertrekt je weer naar huis. 

Opgeladen, geïnspireerd en met de beste bedoelingen en voornemens. Daarmee is het programma nog niet afgelopen. Want we zullen ook na deze retraite in gesprek blijven. Individueel en als groep.

Het programma van maandag tot vrijdag bestaat uit individuele en groepsopdrachten, gesprekken en reflectieopdrachten.

Er zijn intensieve momenten en ervaringen afgewisseld met genoeg ruimte voor ontspanning en reflectie. We gaan wandelen en bezoeken in de omgeving historische plaatsen en gebouwen. Die ons helpen om even de zinnen te verzetten en nieuwe indrukken op te doen. Alles ten behoeve van ons individuele en collectieve leerproces.

We zitten dus niet alleen stil, maar gaan er ook op uit. We gaan uit eten, laten voor ons koken. Maar maken ook onze eigen maaltijd klaar. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Alles kan geregeld worden.
Programma

Aanmelding

U kunt via mail aanmelden. Aanmelding betekent nog niet dat u tot iets verplicht bent.

Intake

Na de aanmelding maken we uitgebreid kennis. Zodat we van twee kanten weten wie we zijn en hoe het programma een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw leiderschap. Onderdeel van de intake is een ODC (Odin Development Compass, Odincompany) meting. Mocht u die al een keer hebben gedaan dan willen we graag dat u een “refresh” doet.

Besluit deelname 

U neemt het besluit deel te nemen. En wij besluiten samen met u of dat een goed plan is. We kijken namelijk ook naar de groepssamenstelling. 

Voorbereiding

U krijgt van ons enkele vragen en opdrachten. Zodat we alle belangrijke informatie hebben. En u zichzelf alvast voor kunt bereiden op de retraite in Zuid Limburg.

Voorbereiding individueel: U krijgt van ons de terugkoppeling van het Odin Development Compass. En we bespreken uw leerdoelen voor de aanstaande retraite.

Voorbereiding groep in bijeenkomst: Drie weken voor de retraite komen bij elkaar om kennis te maken en uw eerste stap te maken in uw leerproces.

Terugkomdag.

Zes weken naar de retraite komen we nog een keer bij elkaar om nog een extra stap te maken in uw ontwikkelingsproces. Samen met u bespreken we de ervaringen in de retraite en kijken we hoe u het geleerde kunt vasthouden.
Waar
Op een uniek locatie in Zuid Limburg.
Investering
De deelname aan het gehele traject kost 6750,- euro exclusief BTW. 

Dit is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner met koffie, thee en water.

Fris, wijn, bier en andere alcoholische consumpties zijn niet inbegrepen.
Begeleiders
Dhr. Rene de Baaij
Dhr. Willem de Jager

Wijzigingen voorbehouden.

Agenda

Planning 2023

Benchmark
Leiderschap en Organisatie Benchmark
Doorlopend 2022-2024
On line
Meld je aan
Workshop
Leiderschap denken en doen
Maandag 13 februari 2023
Midden Nederland
Nog enkele plaatsen beschikbaar
Workshop
Cultuur in organisaties
Maandag 13 Maart 2023
Midden Nederland
Nog enkele plaatsen beschikbaar
Retraite
Leiderschap, cultuur: "Dat ben jij".
Maandag 17 april t/m vrijdag 21 april 2023
Zuid Limburg
Nog enkele plaatsen beschikbaar
Retraite
Op het grensvlak van cultuur en leiderschap.
Zondag 4 juni t/m vrijdag 10 juni 2023
Andalusie, Spanje
Nog enkele plaatsen beschikbaar
UATES

Powered by:
De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16
6561 AL Groesbeek
The Netherlands

Uates trademark, Photo's and Text propriety of
De Baaij, Verbeeten & Partners BV.
ALL RIGHTS RESERVED

UATES merk, foto's en tekst eigendom van:
De Baaij, Verbeeten & Partners BV.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Contact